Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ruku mi dej

Ruku mi dej

Ruku mi dej

Nestůj a pojď ruku mi dej
půjdem spolu za sluncem.
Tak nestůj jen za ruku
mě vem půjdem spolu za
štěstím.Půjdem hledat
lásku a porozumění.

Nestůj a pojď projdem
spolu naši zem.Uslyšíme
hudbu ptačí,ucítíme vůni
květin,uvidíme hory,lesy
celou zemi.

Nestůj a pojď za ruku
mě vem dej mi políbení.
Půjdem spolu rozkvetlou
loukou a budem pozorovat
včely.

Nestůj a pojď za ruku
mě vem obejmi mě a dej
mi sladké políbení.Večer
budem spolu počítat zářící
hvězdy.

Netůj a pojď za ruku
mě vem a budem se spolu
smát i plakat.Ruku v ruce
spolu prožijem trápení i štěstí.
Tak nestůj a ruku mi dej.
Publikoval(a): slunečnice69, 14.11.2016
Přečteno (62x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, Bezhlavý rytíř, Gaia., Mirastus, gogol, Desiré, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti