Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slová

Slová

Aurora Australis Básně » ?nezařazené?

Anotace: velebenie jazyka

Vzkriesené slová odievajú sa mäsom a kosťami.

Podstatné meno vo svojej podstatnej velebnosti.

Prídavné meno, priezračné šaty,
ktoré zahaľujú podstatné meno ako lazúra.

Aj sloveso, anjel pohybu,
ktorý rozhýbe vetu.
Publikoval(a): Aurora Australis, 16.11.2016
Přečteno (31x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti