Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na výřadu

Na výřadu

Na pravý bok položeni
v řadách leží každý tich,
v šedé mlze mrholení
nepeláší žádný z nich.

Na výřadu klidně leží,
lovci nastupují zas,
vlnu čechrá vánek svěží,
k poctě borlice zní hlas.

Tichne vozu rachocení
cestou kolem holých bříz,
hospodář zve k pohoštění,
už se kouří z plných mís.

S mysliveckou latinou
žerty znějí krajinou.
Publikoval(a): podnebný, 16.11.2016
Přečteno (84x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pavíočko, Makaveli, Bezhlavý rytíř, Gaia., gogol, Psavec, barča1, Desiré, Marcone, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti