Nalezeno 167 záznamů. Zobrazuji 161-167.
Anotace: Děsivé, číst na vlastní nebezpečí. Zanechává následky!
Engliš, 8.9.2010Tipy 2 | Posláno 0x | Čteno 923x
Anotace: Č: Člověk. S: Satan-Ďábel. Původní zamýšlený název: Jízdenka do pekla. Proč se lidé někam ženou a ještě za to rádi platí?
Engliš, 2.8.2010Tipy 6 | Posláno 0x | Čteno 591x