VeroniCa ROsaliE Pecička
VeroniCa ROsaliE Pecička
Šel jsem takhle po plantáži,
koukaje na všechny strany.
Když tu náhle! napadly mne včely! ANO VČELY!
Přiletěla znenadání, jako vítr severní.
Viděl jsem jen velké zuby a zadeček perfektní.
Byla to upírka...
Myslel jsem, že jde po mě.
Ale ona včely zneškodnila a mne tak zachránila!
Má sexy upírka.
Publikoval(a):
Turbok, 30.8.2010