Věci pošetilé
Věci pošetilé
Anotace: O věcech pošetilých
Věci jsou věci,
houpou se na skafandrech noci
a chtěly by vědět, kdy spadnou.
Dám jim odpověď kladnou -
dříve než kohout zavyje,
smrští se jejich kopie
a jedou
cestou
prostou
bez zastávek dolů.
Publikoval(a):
Fullyn, 5.10.2010