**Pod sněhem
**Pod sněhem
Anotace: ..a pod sněhem odpočívá..
*~*~*
Jahodí,maliní
to pod sněhem spí
o jaru o létu
tiše si sní,
chtěly by vykouknout?
Mají však čas
venku je pod nulou
zima a mráz.
Tak zase usnuly
pod peřinou
zvědavé jahodí
i s malinou,
počkáme na teplo
na teplíčko
jen pro nás vysvitne
pak sluníčko?
Nejenom pro vás
pro celý les,
pole,louky,město
i každou ves.
To si ale všichni
ještě počkáme
a ten zbytek zimy?
Ano,
ten přečkáme…
*~*~*~
Publikoval(a):
Květka Š., 3.2.2012