Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Okouzlení

Okouzlení

Chtěla jsem plakat..
ale došly mi slzy
Říkám si
"Není to brzy?"

Vnímám to, co je teď

Jen leť..duše..

Má mysl ptá se,

kam..

Sebeklam?

Opozice mého míru
..otevřela oči

..něčemu spalujícímu

A když Slunce dostalo mé oči
..do kolen..

Padl i můj stín

..celkem odzbrojen
Publikoval(a): Agniezka, 2.2.2012
Přečteno (187x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Robin Marnoli, mariška30, modrá, enigman, J's .., NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 09:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti