Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**V lastuře

**V lastuře

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..objevím básníků svět..

**********
Ponořím se do řeky vět
do moře slůvek
do oceánu písmen

objevím všech básníků svět
a verše bez olůvek
básníky beze jmen

najdu tam tajemství věků
slůvka něhy
a perly moudrosti

zuji si boty a přejdu řeku
jsou tu dva břehy
ze smutku do radosti.

Tam i láska je ukrytá
v hlubinách
zavřená v lastuře
z takové hlubiny nemám strach
láska je krásná,
bez hoře...

***===***
Publikoval(a): Květka Š., 2.2.2012
Přečteno (55x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, enigman, NikitaNikaT., modrá, Kytka62, Lugilla, divoska_jaja

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti