Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Klíďo...píďo

Klíďo...píďo

Kett Básně » o Lásce

Anotace: ....

Když noc prstýnkuje
do vlasů mi šeptá
až najdeš svého prince
neboj,on tě nedá...

Klíďo.... píďo
se vzdám krásy
a budu třeba zakletá

na dlani ze slz
pletu stopy

kdo neví...

ten ať nehledá...
Publikoval(a): Kett, 30.1.2012
Přečteno (139x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Marcone, Marci-Tami, Linzerka, modrá, Kytka62, J's .., NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 22:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti