Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen

Sen

kpt.pyrat Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Můj nebo Náš?

V noci se mi o nás zdálo,
celý den nás slunce hřálo.
Kotvili jsme v tiché zátoce,
okolo rostlo tropické ovoce.
I v šedesáti můžu obeplout planetu,
Má smysl dát o nás debatu?
Můj sen bez Vás promarním,
proto ho za Náš vyměním.
Zdali sníš o tom zplodit anděla,
pyrát to pro Náš sen rád udělá.
Můj sen může ještě sečkat,
Náš přeji si do roka hýčkat.
Na odpověď počkám do rovnodennosti,
pak Náš sen skončí ve věži marnosti.-(
Publikoval(a): kpt.pyrat, 18.1.2012
Přečteno (762x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Jin&Jang, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti