Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nepůjdu za tebou

Nepůjdu za tebou

magdalena křenková Básně » o Životě

Anotace: Po stopách předků..

Nepůjdu za tebou
vůbec za nikým
v ústech mi rozkvetly
sněhové šeříky

kohouti nekřičí
co tedy zbývá
nechat se vánicí
ukolébat

za Starou Říší
myslím na všechny
co tady stávali
co tady stávali
mačkali oči do šály

viděli nad sebou
stádo beránků
smutek dnů

viděli to

všichni co předešli mě
Publikoval(a): magdalena křenková, 3.12.2011
Přečteno (67x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: M3rry, NikitaNikaT., J's ..

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti