Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak tak, mnoho nezodpovězených otázek je tady.Je dobře, že se nad tím zamýšlíš.Většina lidí nedělá ani to a jak ustrašené ovce si nechají líbit snad všechno a nechápou, že to je cesta do pekel.
18.5.2012 16:07 | Ružka