Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tvé zkušenosti jsou jen tvé, takže psát o nich nemá moc smysl. Druzí je neobsáhnou. Důležité je to pochopit...co v člověku se odehrává. Ať to zní sebeblbě... Každý je tu sám za sebe a je požehnáním, když se dva podobní najdou :)
16.8.2024 0:26 | Crazymike