Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Já vím komu děkovat se vyplatí, Slunci i Zemi a hlavně těm, které smím milovat...takže na otázku komu děkovat, je snadné odpovědět, přece Lásce! Píšete pěkně.
10.6.2014 13:51 | Marie Bernadeta