Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji za tuto úvahu, která mě byla adresována. Četl jsem jí několikrát, částečnou odpověď jsem Ti dal ve vzkazech. Příležitostně uveřejním svoji úvahu proč žít.
10.4.2013 13:41 | děda včela