Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Oči indiána

Oči indiána

Marie Bernadeta
Sbírky » Poezie (8.6.2014 - 26.6.2014)
Prolog: Zelené oči starého indiána ve snu spatřila jsem ,
ty oči byly moje inspirace...
Tak počala se sbírka živá zvaná
"Oči indiána",
zatím obsahuje 9 písní

Smaragdová žena

1. června 2014 v 19:31 | Marie Bernadeta | Oči indiána

Já v dlaních mám
tisíce životů
Budu je napájeti duchem
Povstanu !

Mé srdce hoří
jako jeden plamen
Já rozmnožím jej
v srdcích mnohých

Být zrozen znovu
Vstáti z mrtvých
Je čas Vzkříšení
Pán přichází už z oblak

Já mám tu moc
Objímati duše mnohých
a v náruči své hýčkat
muže

Který někde tiše odpočívá
V skrytu duše jsem žena
Těšitelka
Ta živá Ta živá
ikonka Komentáře (0)
Tipy (0)... dát Tip/SuperTip
Obsah sbírky:
1. Smaragdová žena, ze sbírky " Oči indiána"
2. Drahokamy duše

Spodek

Stránka generována 21.11.2024 23:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti