Sbírky
Nalezeno 1 záznamů. Zobrazuji 1-1.
Nemám to ve vztazích zrovna lehké, což nemusí mít více lidí, ale mě pomáhá vypsat svá trápení na papír ... začala jsem slova dávat do veršů a vzniklo pár básniček. Tak snad se budou líbit:)
klarik96,
2.10.2010 - 9.10.2010 |
Děl: 30 |
Tipy: 4