Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pěkně napsáno...začátek se mi nechtěl rozjet, ale pak už to šlo.(miluju auta, a taky driftování...pšt.:-)
4.12.2012 13:50 | Robin Marnoli
Email:
Heslo: