Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plavnojiskrnná

Plavnojiskrnná

xoxoxo Básně » o Lásce

Anotace: ----http://www.youtube.com/watch?v=ZsuUHbjXA7Q&feature=related

---------

Až noc z tisíců pohledů
vstoupí mezi nás
plavnojiskrnná..
naplní mě Tvá slova smyslná
i když vzdálenost dělí nás
přesto cítím ten spalující žár
Nutí mě psát
mezi úsměvem i slzami
v řádcích slov utkaných

Cítíme odlesky zrající vůněmi
i nadějí..
kéž nikdy nestanou se poslední
ztracená v kosmickém mrazu
Číst dál chci Tvá slova
ta touha ve mně stoupá
jak mořská vlna

Z rozkvětu Tvé čarobásně
návnadou sladkosti v rytmu srdce
zníš ve mně přenádherně
Nevidět tě a přesto znát
neznat Tvůj hlas a přesto se mě dotýká
éterem proletí na zlatých perutích
z azurových brázd
v tajemné lodi ze snové mlhy

Žhavé zajetí vět
v květech jak rosa,rodí se z ránem
duše zachytí ten věčný plamen
Slova která mě změní
šeptají o naději
Ovíjí se kolem těla
toužím je číst, stále znova
Vlna která pohltí..
tvůj přízrak zbled a ztich
v Tvých slovech nalézám vnitřní klid

Zaplavila nás vlna šílenství
v mém jménu opíjel ses tajemstvím
Tiše vyslovoval si ho s něhou
nemohl nasytit se toho zvuku
Stoupali jsme po koberci utkaném nocí
já a můj fantom poetické něhy
co utkal slova v jinotajích
smyslného tance vášní..

zvláštní,cítit Tvou vůni v srdci
jak měníš mou nepřístupnou duši
Dotýkáš se
svádíš
mizíš
..a když mám pocit že tě ztrácím
zase se objevíš
..a zachytíš mě nad propastí

Ochutnáme plody poznání
strhl jsi ze mě hebké hedvábí
jen tebou oděná ..
na chvíli žena bez jména
tebou znovu stvořená
Ty barvy noci mají v sobě magii
ten okamžik v nás navždy ukrytý

V rozpalu hvězd
ztratila jsem srdce ve snu
V závoji blesků,zamlžených oparů
v rytmu vlnění boků
nad námi noc v šarlatovém plášti
..a ty..
popíšeš mé tělo básní

-
Publikoval(a): xoxoxo, 3.8.2012
Přečteno (183x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: J sh' T r' k, děda včela, modrá, Psavec, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 11:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti