Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
ST-Nádherná a přesto nejsi lovcem ..
4.8.2012 13:51 | Jin&Jang
...moc pěkné!Hlavně konec...popíšeš mé tělo básní...ať ještě více láskou zkrásní!:-)
4.8.2012 10:09 | modrá
Email:
Heslo: