Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
vynikajicí a vybroušené obrazy vjemů s nádechem až odstrašujícím. zajímavý název,který mě ale neuvedl na pravou míru básně,ale to nevadí,já sem se fakt pobavil,no spíše počet a zapřemýšlel,dva body tutově!
3.8.2012 23:19 | Martin Havlíček
Úžasné vjemy a schopnost zachytit detail - parádní báseň.
2.8.2012 19:52 | Lugilla