Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
skvělý...s otevřeným koncem....to tu dlouho nebylo....dva body.
2.8.2012 20:02 | Martin Havlíček
dovolil jsem si Tvou báseň zařadit do sekce O životě, snad se nepletu.
2.8.2012 9:13 | Engliš