Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Báseň jsem si musela přečíst dvakrát... trochu jsem se v ní ztrácela... monžo je to tou bábovkou, která mně tam pozbyla význam.
29.7.2012 11:08 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: