Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ptáčkem

Ptáčkem

Nebe je vysoko
snad aby se z něj nedalo snést kousek modři
po které někdo touží
ptáci jím křižují
i já bych na chvílí chtěla být okřídlená
sivá či barevná
bylo by mi fuk
chtěla bych kálet lidem na klobouky
a navštěvovat nebeský oceán
prolétávat obláčky
nahoru a dolů
výtah poháněný mými křídly
nahoru a dolů
a pak někde spadnout
zastřelená diabolkou ze vzduchovky
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 28.7.2012
Přečteno (29x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti