Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
hm,fakt štastnej osud,já budu raději chodit po svejch dokavaď mě někde nesundá auto...héé!
29.7.2012 18:12 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: