Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
hepččíííkkkk...
31.7.2012 12:52 | Linzerka
Básenka v podobě malého příběhu se šťastným koncem, to je moc dobře a opravdu milé. ST!*** v tomhle dnešním nečase, je to radost číst.
29.7.2012 11:21 | NikitaNikaT.