Jaká byla ? - sametová
Jaká byla ? - sametová
Anotace: Taky jsem tam byl, na Letenské pláni a Václaváku.
Hodně let uběhlo od krásné sametové,
měli jsme klíče v ruce,byla revoluce.
Srdce dojaté,slzy na krajíčku
a Václavák zpíval tu pěknou písničku.
O svobodě,o životě,o té době nové,
poděkování Martě Kubišové.
I Svatý Václav se pohnul
a kůň hrábl kopýtkem.
Křičelo se Havel na hrad,
Milouš kůlem v plotě,
bylo to skvělé,bylo po robotě.
Děti měly volno,školáci výskali,
máme sametové prázdniny.
A my se dočkali !
Publikoval(a):
X.Lodus, 24.7.2012