Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
To se máte čím chlubit že ste tam byl,já ted musím poslouchat ty keci od starších lidí v hospodě,že by si ted nejraději nafackovali že tam byli,stydí se za to,no a já se jim nedivím.
28.7.2012 14:05 | Martin Havlíček