Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Také to na mě působí jako řínka, ale samozřejmě o životě... takže na tem není nic špatného. Jediné, co bych snad jenom oponovala je, že starosti byly, jsou a budou, někdy větší, ondy menší, právě to je život...
23.7.2012 16:43 | NikitaNikaT.
Děkuju za názory :-) na to rýmování si dám příště pozor ;-)
22.7.2012 23:13 | wendýsek
Mě to přijde jako docela hezká, pozitivní říkanka...
22.7.2012 16:14 | Lugilla
až příliš okatě tlačíš na rýmování.
22.7.2012 14:58 | Martin Havlíček
Tentokráte máš pravdu.
22.7.2012 14:56 | děda včela