Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dávám bod za upřímnost a projev citu. Láska samozřejmě není napovel a také, kdo někdy miloval, jakože každý někdy miloval, dobře ví, že citům člověk neporučí... jdi tedy za svým srdcem...
23.7.2012 17:05 | NikitaNikaT.
Tak mu to řekni přímo.
20.7.2012 16:27 | děda včela