Havlovi
Havlovi
Anotace: Napsáno 19.12.2011 do kondolenční knihy v Ostravě
Ty slzy nezastavíš kamaráde Havle,
to prostě nejde,není to snadné,
brečím jak nemluvně a zmatek v hlavě.
Také v hospodách se pro Tebe pláče,
od Pelikána,Alfy,Piráta až po Kartáče.
Tys měl hodně rád tu naši krásnou zemi,
cos nám to udělal před Vánocemi ?
Publikoval(a):
X.Lodus, 17.7.2012