Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Komentáře » Havlovi

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 7 záznamů. Zobrazuji 1-7.

Jasný,nesahám jen sem se vyjádřil tak jak to cítím já,vy starší si totiž myslíte,že kdo je mladej,tak je automaticky blbej,ale já se už několik let zajímám o dění kolem mě a i když mě tady každý odsoudí,že se neklaním panu Havlovi,tak si rezolutně stojím za svým a Vás samozřejmě respektuju ale nechápu.

děkuji za debatu,neschle.

19.7.2012 0:02 | Martin Havlíček

Asi vám neřekli všechno, že se zavíralo za opačný názor, že se popravovalo, to nevadí že, brali všechno a všem co si naspořili, jsem asi o 50 let starší, tak samozřejmě jsem si to taky jinak představoval, ta korupce a ostatní Ráthové i jím podobní,to mně netěší,ale V.Havel byl upřimný a lidový člověk,na toho mi nesahejte, ahoj kamaráde.

18.7.2012 22:12 | X.Lodus

Já nejsem žádnej mudrant,je to jen můj názor co pro nás V. Havel znamenal,mám oči a uši tak si mohu udělat obrázek sám i bez rodičů...i když to tak možná nemyslel,ale to je tak jediný za co se může schovávat,tak V. Havel tu odstartoval brutální rozkádání země,dal zelenou rádoby demokracii,která dopadla jak dopadla,rozvádět to snad nemusím,a jestli vy měníte tak strašnou dobu socialismu a komunismu za dobu rozkrádaček a výsměchu občanům,no tak to se máte čím chlubit....můj otec,matka,děda i babička na bývalou dobu nenadávají tolik co ted!!! a já je samozřejmě chápu,jo a právě pane, místo toho abych seděl v hospodě a blbě kecal tak sem si dnes pustil čt24 a díval sem se na to divadlo,vždy když se něco děje tak se dívám a dělám si obrázek sám a to víte že mi rodiče a prarodiče,sousedi...atd.....vyprávěli jak to bylo,nemyslete si že nemám informace z dob minulých,mám a srovnávám je s přítomností.

18.7.2012 21:47 | Martin Havlíček

Máte 29 let jak uvádíte, vy nevíte co pro nás Václav Havel znamenal -- konec útlaku komunistické mašinerie,
asi vám to rodiče neřekli, to nevadí, časem to pochopíte, hlavně zdraví, tak ahoj vy mudrlante, co všechno víte, tyto lidi mám rád někde v hospodě.

18.7.2012 21:09 | X.Lodus

ted čtu básen ještě jednou a asi sem se seknul,ale nevím to jistě....dá se říct,že je namířena proti osobě V.Havla???

18.7.2012 17:56 | Martin Havlíček

Nebudu soudit,jaký byl nebo nebyl člověk Václav Havel,ale já jako levičák tuto báseň nepodpořím. Jak je možný že takový vzdělaný člověk jako byl V.Havel netušil a nedokázal spočítat kam nás jeho demokracie dostane a obyčejní lide,dělníci a sedláci si to spočítat uměli. V Havel tady něco odstartoval a vy si můžete doplnit to slůvko co tady odstartoval!!!

18.7.2012 17:53 | Martin Havlíček

posl. verš je dobrej.pietní, ale hlavně ladí.

17.7.2012 17:43 | Marcone

Stránky: [1]

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti