Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
básen semnou ani nehla...tam kde není cit,příroda,vášen a zábava,tak tam nejsou ani bludištáci....hééé!
13.7.2012 20:41 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: