Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Komentáře » V nízkém altánu

Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.

Nalezeno 5 záznamů. Zobrazuji 1-5.

Děkuju, já si spíš potrpím na lyriku a děj v mých dílech najdeš málokdy, máš pravdu, že se snažím stavět na slovech a vyjadřování pocitů...jsem moc ráda, že jsi mě poctil svou návštěvou a komentářem...

14.7.2012 10:09 | Lugilla

Tak toto je básen,kterou sem si přečetl třikrát a vůbec mi nevadilo že nemá podle mě děj,básník chtěl upoutat slovní zásobou a svými obrazy lásky,které není třeba luštit. Líbí se mi u téhle básně to, že aby tě zaujala a nadchla naplno,je třeba se jí taky naplno věnovat a přečíst a prostudovat si jí vícekrát,až pak čtenář pochopí tu krásu snad až abstraktního díla,bez jasně daného scénáře. Je to opravdu precizní šperk,který se ale nezavděčí každému...já osobně...palec nahoru.

13.7.2012 23:45 | Martin Havlíček

No, víš Lu, já vím, že je to Sysifovská práce, ale ještě mě to drží.Jen nevím, jak dlouho, protože je to fakt na hovno.Nikdo, krom pár stálých a starších účastníků a Tebe, se tu nechytá a sere na to.

13.7.2012 14:04 | Marcone

Děkuji Ti, Marku, za komentář i za tu jedničku, moc jsem jich v poslední době nedostala, tak si ji hrdě přidávávám do skromné sbírky... :DDD
A se svým odhadem jsi docela blízko...

Posílám Ti ještě jedno DÍKY (moje speciální, se kterými moc nehýřím), protože se to tu ještě snažíš udržet při životě (pominu-li pár výjimek) :-)

13.7.2012 10:51 | Lugilla

Chápu to jako, jako velmi intenzivní milostný zážitek (možná i platonický) , který byl nějakým špatným způsobem, násilně přerušen, a každá vzpomínka na něj bolí.
Cítím krásný kontrast mezi láskou a smutkem.
Za 1, teda S.tip

12.7.2012 17:30 | Marcone

Stránky: [1]

Spodek

Stránka generována 22.9.2024 16:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti