Sjetá holka
Sjetá holka
Anotace: --------http://www.youtube.com/watch?v=pVZIKtl_G7w&feature=related
---------
Na střípky štěstí dýchl mráz
Prolomil hráz slz co se valí
v povodeń která se nezastaví
Tam v malém pokoji
uzlíček schoulený
v hlavě démoni
Podivní mozkožrouti
radosti a štěstí
ženou duši do neštěstí
kde hodiny o věčnosti
temné vody zmaru
a bolesti..
zrcadlo nadstavilo tvář
kruté masce v kostýmu šaška
co radost nepřinese..
rozmazané líčidla
hyzdí její tvář
Bůh nedá ji nikdy svatozář
té holce na konci zatuchlé ulice
Vybírá zbytky z popelnice..
drobky života co ji kdo sype
Za ploty dívá se na lepší svět
v pozlátku ztracená
věří na prince z pohádky
co penězi ji zasype
z chudého předměstí na Olymp vyzvedne
Konec chudoby
kde není co do huby
jen závist a pomluvy
V pasti závislosti
jeden gram šlehu
v zatuchlém sklepu
kde krysy mají
své království..
sní v rauši o štěstí
a pak - jen bolest a zvratky
navrátí ji zpátky
do plynoucí reality
přímého přenosu života
kde o místo na slunci
musí se bojovat
-
Publikoval(a):
xoxoxo, 11.7.2012