Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
přímého přenosu života......to je fakt brutální obrat a básen je špičková,až mě mrazí,moc ti za ní děkuji...a posílám zlatého bludištáka.
13.7.2012 23:55 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: