příští život
příští život
tenhle příští život
poněkud nešťastný
zdá se být
21 gramů obléklo
tohle tělo
a nenávidí se
chce vrátit tu zastávku
potemnělou středověkem
rudá zem a bůh
patřili všem
tady dluhy
spolu s řádem
moci peněz
vládnou silou
nečinosti
a dokola otázky
co si kladem
chci domů ...
Publikoval(a):
Marcone, 10.7.2012