Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
ježíš už si vzpomínám,to víš že sem ho viděl...tak to znamená že brutál obrat...už chňápu.
14.7.2012 10:53 | Martin Havlíček
Neviděl jsi film 21 gramů?.je to o tom, že když člověk umře a naposledy vydýchne, tak ten posl. výdech váží 21 gramů.Je to duše.
14.7.2012 9:24 | Marcone
Neviděl jsi film 21 gramů?.je to o tom, že když člověk umře a naposledy vydýchne, tak ten posl. výdech váží 21 gramů.Je to duše.
14.7.2012 9:24 | Marcone
mě se to líbilo a dýchlo to na mne podobně jak na Lugilu...touha žíti v jiné době...jinak si básen neumím jinak vysvětlit,trošku mě tam mátlo 21 gramů...ale co i jinotaje do básně patří. Já dávám dva bloudištáky.
14.7.2012 0:23 | Martin Havlíček
Tohle je zvláštní báseň, mám z ní rozporuplný pocit...
Je hrozně smutná, nejspíš má být odrazem společnosti a její řádu - navíc ten poslední verš, působí na mě bezradně a zoufale, jako prosba o pomoc...
Dnes je asi málokdo spokojen, tam kde je a jak je... Pokud si moc vymýšlím, tak mi promiň...
Jinak dílo máš luxusně zpracované, víc slov by asi bylo ke škodě, záležitost opravdu k zamyšlení...
10.7.2012 22:42 | Lugilla