Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dnešní ráno

Dnešní ráno

Před pátou ráno
nejdu spát
čerstvý vzduch
a nebe se začíná otvírat
ptáci zpívají ranní marš
nahlas!!!
budí tak lidstvo v peřinách

To vše sleduje mizející srpek měsíce
a spolu s ním hvězdy v neviditelných dálavách
culí se
nám rozespalcům
opilcům,které za rozbřesku vydaly příkopy
usmívej se taky
vždyť mezi nimi nejsi TY!!
- JDU SPÁT -
podívám se do dálky
a vidím červenat se červánky
TO SE MI BUDE USÍNAT...
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 9.7.2012
Přečteno (133x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, děda včela, NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti