Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
pamatuju si ty ráná,když sme ještě kdysi s partou fetovali...jak začal kokrhat kohout tak nám začlo bejt blbě..hééééé....dva body...tvá tvorba mi sedí,ale to už víš.......na šestnáct let dost vyspělé a progresivní...ale co? asi si toho hodně zažila.
14.7.2012 23:54 | Martin Havlíček
Dědo, ale jak pak to? Ráno jsou přecik také červánky, přeci při úsvitu... ???
10.7.2012 16:11 | NikitaNikaT.
Já to brala tak, že pro mě byl nastával konec dne :))
10.7.2012 14:28 | Rezavá plechovka
Dobré, až na ty červánky. Ty jsou pouze při západu slunce.
10.7.2012 11:22 | děda včela
Hezky vyjádřené dílko, líbí se mi a dobře se četlo. ST!***
9.7.2012 18:13 | NikitaNikaT.