Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Vítej na basne.cz!
Někdy člověk ubožákem stane se vlastní vinou, ondy přičiní se o to jiní... kdy se stane náprava a proč je někdy bycha pozdě honit... ví jenom každý z nás.
8.7.2012 20:00 | NikitaNikaT.