Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Díky, pane Psychologu, Tvůj komentář byl pohlazení...
6.7.2012 8:52 | Lugilla
tady nemůžu vytknout vůbec nic,hledal sem chyby a chtěl sem bejt chytrej,ale nenašel sem nic...básen je absolutní pohlazeni,jemná,krátká a citlivá šmakuláda,na který sem si hrdě smlsnul...jen snad co ti můžu popřát do života je hlavu vzhůru,můsíme prostě nějak žít,tak žijme prosím nějak v rámci možností jak to jen jde. smutek tady je a bude,a ty máš štěstí a talent ho tak významě zachytit,jednou budeš chytat radosti,smutek nikdy nevydrží dlouho. no tak sem byl chytrej aspon jako psycholog.....hééé!
5.7.2012 23:21 | Martin Havlíček
Tak to znám, vozím sebou do práce vždycky takonej ten malej notýsek, abych si mohl psát záblesky, které potom opracovávám.Myšlenek mraky, dodělávek ještě víc, a hotovek pramálo:-)
5.7.2012 21:03 | Marcone
Jo, měla jsem dneska takovou do smutna laděnou náladu, ale vypsala jsem se z toho - vždycky píšu na nejdřív papír (nějak to má pro mě vetší cenu),ale popsaný sešity by se mohly počítat na kila... :-)
5.7.2012 21:01 | Lugilla
Máš nějakej splín?
Příjde mi strašně smutná, ne depresivní, smutná. A moc.
Schovaný smutek do metafor, ale je tam cítit.
5.7.2012 20:45 | Marcone