hadipírko
hadipírko
Anotace: nevím, jak to správně zařadit.
v jediném okamžiku
pírkem hadím
vyhasly pistole
polité mládím
prach mi smáčí,
neodkráčí
po touhách svých
/tohle se neoznačí/
ale po marnivých
slovech v květináči,
co bozkají bosky...
Publikoval(a):
Marcone, 28.6.2012