Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
mě čapla ta první sloka.
30.6.2012 10:42 | Martin Havlíček
Už jsem jí četla a musím konstatovat, že i podruhé je úplně super, první a poslední strofa jsou nej...parádní obraty a velice příjemná délka :-)
28.6.2012 19:46 | Lugilla