Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KOLBENKA

KOLBENKA

Přerushit Básně » o Životě

Anotace: Z luhů a hájů ,naší kolbenky.

Ráno musím vstát a do kolbenky jít,
proč vlastně musím,takhle blbě žít?
Místo hodin v práci strávených,
mohl bych třeba létat v oblacích.

Ráno i večer tam musím být zas,
kde mám hledat svou ztracenou tvář?
Tvář plnou naštvání,mě neustále prohání.
Ranní i noční směny,zas,kde na sebe
mám vlastně brát čas?

Za tohle se klíčema cinkalo?
Aby se celý den v kolbence bylo?
Udělali z lidí otroky a požadují,čím
dál větší nároky.

Už nechci v 6:00 ,být otrokem jen,
ale chci být taky člověkem.
Publikoval(a): Přerushit, 26.6.2012
Přečteno (89x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Freequency, bera, NikitaNikaT., Marci-Tami, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti