Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mluvíš mi z duše brachu,jsem povoláním obsluha brusek a nehodlám jen tak darovat život svůj záměrům jiných.
Věř a přej si změnu,dostaneš kupříkladu čas na zhodnocení a nalezení nové cesty,i když se zdá,že je to neprostupné klestí.
Ti co to vzdali,ještě nepřišli k sobě,nenech si zadusat tvář do Země,tam spočine až přijde Tvůj čas,však ne dřív,než naplníš svou cestu. Světlo Tě provázej a pomoz najít cestu každému z nás. Namaste :)
20.8.2014 22:32 | Freequency
Nikdy nic není tak ideální, jak bychom chtěli, važ si práce, i když Tě někdy štve, jsou tací, kteří ju nemají, hledají, ale marně.
26.6.2012 17:06 | NikitaNikaT.
No hlavně, že máš práci
26.6.2012 16:45 | Marci-Tami
Takový už je život.
26.6.2012 9:00 | děda včela