Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Domov je tam, kde je nám dobře, tam, kde naše rodina, přátelé..
26.6.2012 17:10 | NikitaNikaT.
Domov- vzpomínky na první krůčky, na rodiče, na dobu bezstarostnosti- ráda se "domů" vracím.
26.6.2012 16:50 | Marci-Tami