Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
vím že tam mám trochu překlepy :) Jsem si to trochu nezkontroloval alekdyž vezmu v uvahu že jsem to napsal a vymyslel za 3 minuty :) tak je to povedeny :)
)
22.6.2012 10:35 | Pajalord
Myšlenka by byla dobrá, dala by se i lépe zpracovat, méně pateticky, ale ta čeština?
22.6.2012 8:58 | děda včela
Díky za názor :) vážím si tohob:) jo je to celkem volný verš ale tohle nemá být dokonalý verš ale má to za ukol lidem zdělit aby byli hrdí za to že jsou češi :) a aby se tu znovu začala objevovat národní hrdost.
21.6.2012 22:13 | Pajalord
Tem tip je za nacionalismus, který v sobě budíme ve vlnách a nejčastěji při sportu.Jinak na sebe zvysoka, víš co.všichni do jednoho.Ale zpracování.....dá se na tom pracovat a ne jen to vysypat do kláves.
Hele já nemám, co říkat, ale asi jsem vnímavější čtenář, než pisálek.Rýmy tohohle typu
"zvítězí
nesrazí
sílu
víru
sílu"
To je něco mezi volným veršem, dokonalým veršem od Cimermana, a fakt něčím zbytečně veršovaným.Ve volném by to asi mluvilo ví.Ale to je jen můj názor.Nic si z něj nedělej.
21.6.2012 21:48 | Marcone