Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vztekám se vztekám, nikdy se nevyvztekám!

Vztekám se vztekám, nikdy se nevyvztekám!

Globodecristal Básně » o Lidech

Anotace: Podívej doleva, doprava, nad sebe, pod sebe.... Všude jsou....

Směšné a ubohé.
Jak lidsky chováš se člověče.
Máš rozum, máš mozek,
prý stvořili tě bohové,
teď každý z nich kápi navleče,
a straní se od těch trosek.
Tam kde spravedlnost měla být,
idiotů plná tlupa,
dobří lidé budou dřít,
a poslouchat kdejakýho blba.
To je nyní moderní,
stěžuj si, křič a bojuj ty,
jenž ze vzteku máš brnění,
strčí tě pod zámek,
za plot na Volty.

škoda mluvit,
bude jich víc,
Množí se,
Neumírají,
My nenaděláme nic.

Dej si pauzu.
Nohy na stůl,
Pak něco na zub,
Zítra objeví se
.,..
 další vůl ;)
Publikoval(a): Globodecristal, 21.6.2012
Přečteno (89x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Martin Havlíček, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti